EGET FÖRETAG

Hur många drömmer inte om att starta eget företag? Att bli sin egen chef, att styra sin egen tid….eller styr man sin egen tid på det viset man vill kunna styra över sin tid, eller innebär eget företag endast en annan osäkrare form av en vanlig anställning? Både att starta eget företag ifrån början eller att vara anställd bottnar fortfarande i aktivitetsstyrda inkomster. Att driva eget företag med aktivitetsbaserad inkomst gör livet väldigt osäkert, man får jobba hårt, och den där tiden man vill kunna styra över finns inte. Det blir oftare så att man får jobba fler timmar som i sitt eget företag än att vara anställd.

Är man nöjd med den tillvaron KÖR hårt. Kika in sajten företagande.se. Den tar upp allt om att bli sin egen, vara sin egen, driva eget företag.

Vill man åstadkomma en tillgångsbaserad inkomst, en återkommande inkomst, kan MLM eller Nätverksmarknadsföring vara något. På detta sätt kan man fortsätta att vara anställd men ändå skapa en extra inkomst vid sidan av sin ordinarie anställning. Det kan man även göra med ett traditionellt företagande också, men det handlar fortfarande om aktivitetsbaserade inkomster, vilket är något jag själv försöker komma ifrån så mycket som möjligt. Gör jobbet en gång, bli betald om och om igen. Det är min devis. Detta kan man åstadkomma med webbsidor, aktieplaceringar, fondplaceringar, investera i andras företag, nätverksmarknadsföring / MLM m fl branscher. Inte lätt, men fullt genomförbart.

Min personliga reflektion. Det är enklare att lyckas inom MLM / Nätverksmarknadsföring än att lyckas med ett traditionellt företagande.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *