PASSIV INKOMST ELLER WBA?

De allra flesta som sysslar med internetmarknadsföring (tjäna pengar på din hemsida) tror de har en passiv inkomst, vilket är en sanning med modifikation.

Det är inget fel i att tjäna pengar på internet men att kalla det passiv inkomst, återkommande inkomst, är inte sant. Låt mig förklara de vanligaste sätten att tjäna pengar online:

AdSense

Många, inklusive jag själv, skapar webbsidor med information och så lägger man upp Google AdSense annonser på de siterna. Det jobbet gör man en gång och så finns siten där hela tiden och genererar pengar. Det är nog ifrån detta som man “tror” att man har skapat sig en passiv inkomst.

Tyvärr. När webbplatsen väl är lanserad återstår det “tunga jobbet. Att skapa trafik till den nya webbplatsen. Ingen trafik, inga inkomster.

De allra flesta förlitar sig på höga placeringar i sökmotorerna för att få trafik till sin webbplats. Problemet med sökmotortrafik, för de nischer där man får bra betalt per klick, så är konkurrensen om de bästa placeringarna i sökmotorernas träfflistor sten hård. Oavsett om man har relevant innehåll, bättre innehåll än de bäst placerade webbplatserna, så behöver man konstant tillföra affiliate länkar som pekar mot dessa webbplatser. För de allra flesta innebär det att man inte kan lämna den webbplatsen hur länge som helst för då sjunker man längre och längre ned i träfflistorna.

Passiv Inkomst? Nej, merjobb krävs återkommande.
Semi-Passiv Inkomst? Ja

Affiliatemarknadsföring

Konceptet är detsamma som för AdSense

Passiv Inkomst? Nej, merjobb krävs återkommande.
Semi-Passiv Inkomst? Ja

Affiliatemarknadsföring + e-mailmarknadsföring

Konceptet är detsamma som för AdSense och Affiliatemarknadsföring + att man lägger till en sida INNAN själva erbjudandet presenteras. En s.k landningssida där man kan fånga besökarens namn och e-mailadress och ge dem gratis information som kompletterar det erbjudandet, de erbjudandena, man har tänkt sig promota via sin e-maillista.

Detta är ett bättre alternativ än de första 2 då man faktiskt bygger upp en tillgång. Sin e-maillista. Man brukar säga att “the money is in the list”, vilket inte heller är sant. Sanningen är: “the Money is in the RELATION with Your list”.

Passiv Inkomst? Nej. Det krävs fortfarande att man får trafik till landningssidan och att man skickar ut erbjudanden med jämna mellanrum. Det är klart mer “passivt” än de första 2 alternativen
Semi-Passiv Inkomst? Ja

MLM + Internetmarknadsföring + e-mailmarknadsföring

Konceptet är detsamma som för alla 3 ovanstående, med den stora skillnaden att du bygger upp din kundlista (värdefullt, återkommande försäljning) och du bygger upp din organisation.

Här kan du verkligen få en helt passiv inkomst, på ett par års sikt. Detta alternativ kan ge dig en WBA (Walk Away Business) om du lägger ned den tid som krävs.

90% av detta jobb är automatiserat till en början och sker till 99,9% hemifrån, eller ifrån en dator med internetuppkoppling. Du behöver inte vara hemma, du kan lika gärna sitta på en beach i Thailand och sköta din business.

MLM är även en sådan business där du blir mer framgångsrik om du HJÄLPER ditt team att bli framgångsrikt och hävstångseffekten är grym! Du kan dubbla din inkomst månad för månad utan att du behöver dubbla din investering vad gäller tid och pengar. GRYMT! sa grisen ….

Passiv Inkomst? Ja

Vad Är En “Walk Away Business”?

En WBA är en business du kan lämna under 1 månad, 2 månader eller t o m längre tid och när du kommer tillbaka så har din business växt!

Vilket alternativ tycker du känns trevligast? Vill Du tjäna pengar online och ha den stora möjligheten att på ett par års sikt bygga dig själv en Walk Away Business?

Vad vänter du på! Stick iväg och anmäl dig här.