TESTA CLICKBANK?

Att testa ClickBank är ett bra alternativ om man har engelskspråkiga webbplatser och alltså riktar sig mot den mer globala marknaden.

Det är inget för nybörjaren. För nybörjaren rekomenderar jag att först läsa guiden om hur man kan skapa egen hemsida på webbhotell med WordPress och som sedan kan börja skapa inkomst via adsense.

Utbetalning Ifrån ClickBank

Det finns tyvärr endast ett enda sätt att få en utbetalning ifrån ClickBank och det är via check. Det är det enda minuset då den checken kostar ca 500 kr att lösa in. M a o blir det inga 100 dollars utbetalningar. Det är det första man ska ändra, gränsen för utbetalning. Det missade jag och första checken som kom var på 184 dollar (ca 1 250 kr) … inte mycket pengar kvar efter att ha löst in den checken. Nu har jag ändrat till ett högre belopp.

Hur Komma Igång Med ClickBank

För den som har lite erfarenhet av att skapa hemsidor och tjäna “levebrödet” på AdSense och svenska affiliateprogram och vill prova på den engelsktalande marknaden rekommenderar jag One Week Marketing, som tar en steg för steg att skapa fungerande kampanjer att promota t ex ClickBank produkter. Nu har jag endast testat One Week Marketing under 2 hela veckor (är nu inne i den tredje veckan) och förvånande nog så fungerar det. Ifrån den första kampanjen har jag lyckats få 2 st sales. Den andra kampanjen har haft svårigheter att bli indexerad i Google, men det är nu fixat. Den vart indexerad igår och lär ta någon dag till innan den börjar dyka upp i diverse olika sökningar.

Finns en fara med att följa samma ordning med One Week Marketing och det är att sökmotorerna har mycket lätt för att “hitta fingeravtryck” i hur man bygger upp internetmarknadsföringskampenjer. Man kan “slumpartat” ändra ordningen i hur kampanjerna skapas för att variera sig och ligga på en säkrare sida. Det är den enda nackdelen med One Week Marketing.

Lära Dig Internetmarknadsföring med Bli Expert?

Det finns tyvärr INGET utbildningsprogram på svenska, som lär dig att tjäna pengar på internet steg för steg. Som ni vet håller jag även på att testa bli expert på internetmarknadsföring, vilket INTE har gett något resultat så här 5 – 6 veckor in i “programmet”. Den som funderar på att ansluta sig till det programmet MÅSTE ha en egen sida uppe där man säljer sina EGNA PRODUKTER. Det är alltså INGENTING för nybörjaren. Hittills enkom teori, förutom att skapa egen hemsida. Teorierna finns helt öppet på internet för den som vill lära sig det gratis istället för att punga ut med 330 kr/mån (första 3 månaderna för 1 000 kr).