TJÄNAR DU PENGAR PÅ INTERNET IDAG?

Om du idag tjänar pengar på internet genom affiliate marketing, google adsense eller på något annat sätt bör du verkligen kika in denna möjlighet som nu finns. En möjlighet som INTE lär dyka upp på många, många år.

Tjäna Pengar Hemifrån!

Nu är chansen och den vill man inte missa.

MLM – Multi Level Marketing

MLM, har idag ett mycket dåligt rykte, där många som försöker misslyckas. Att man misslyckas beror till stor del på att man inte får lära sig marknadsföring utan man får lära sig att alla inom en meters avstånd är en kandidat. Självklart är det inte så. Man får höra att man ska skriva sin 100-lista, ta telefonkatalogen och ringa helt okända personer, man ska ta varje tillfälle i akt att hitta en kandidat. Rent ut sagt. Man får “jobba ihjäl sig” och det handlar inte om någon “jobba hemifrån verksamhet”.

Det dåliga ryktet har uppkommit för att de flesta inte lyckas. Det är kanske 97% som misslyckas, eller tjänar mindre än 100 kr/vecka. Att man inte lyckas beror på att man inte kan marknadsföring, inte får lära sig marknadsföring, utan man får lära sig ifrån sin “upline” att använda “stenåldersmetoder” som kanske fungerade för 20 – 30 år sedan. Idag är det 2009 och internetmarknadsföring är det som gäller.

Nu lanseras ett, för Sverige, nytt MLM företag som expanderar så det knakar. Ett Dream Team som har de rätta förutsättningarna, vad gäller kompplan, marknadsföringssystem, innovativa produkter och det bästa av allt. Du jobbar hemifrån 100% av tiden. All utbildning sker online via webinar, du slipper jaga leads, de jagar dig.

Ett system som gör att du kan marknadsföra din business över internet och du slipper trakassera familj, vänner & bekanta. Dina kandidater kommer kontakta dig då de är intresserade av själva möjligheten.

Låter det som något för dig? Gå till Tjäna Pengar Hemifrån och anmäl ditt intresse så får du mer information skickad till dig.