VILL DU TJÄNA PENGAR PÅ DIN HEMSIDA

krävs det bara en sak!

Trafik till din hemsida. Dvs, besökare till din hemsida.

Det finns endast 2 sätt att få trafik till sin hemsida. Antingen får man betala för den eller så lånar man trafik ifrån andras webbsidor.

Låg Budget = Låna Trafik

Har man inte budget för att köpa trafik måste man tyvärr lägga ned lite av sin tid på att försöka “låna trafik” ifrån andras webbplatser. Låna trafik? ja, kommer du högt upp i sökmotorernas resultatlistor lånar du trafik ifrån sökmotorn.

Här nedan kommer 5 tips på hur du kan låna trafik:

  1. “Bygg länkar” till din webbplats
  2. Gå med i forum inom ditt ämnesområde och delta i diskussionerna. De allra flesta forum tillåter länkar i signaturen till inläggen
  3. Posta relevanta kommentarer i bloggar. De allra flesta tillåter att du lägger med en länk till din webbplats till kommentaren
  4. Skriv artiklar och posta till olika artikelarkiv.
  5. Anmäl din webbplats till många olika kataloger. En länk till din webbplats är alltid en inlänk

Kontrollera statistiken

Nu när du har en “länkkampanj” igång med dina affiliate länkar så behöver man kontrollera statistiken och se vart trafiken kommer ifrån. Där man ser resultat komma ifrån gör man mer av.

Att “bygga länkar” till sin webbplats är en stor del av en sökmotoroptimerings “off-page”-arbete. Att lära sig sökmotoroptimering behöver inte vara svårt, även om många inom den branschen gärna vill göra sken av att det är “extremt svårt”.

Jag innehar själv många top 10 placeringar på mina webbplatser inom “tuffa marknader” där konkurrensen är “stenhård”, dock rankar jag bra med väldigt “enkel sökmotoroptimering” som alla kan lära sig. Kom ihåg. Det handlar inte om raketforskning!